Kerstpakketten 2021

Beste lezer,

Op het moment dat ik dit schrijf, dondert en bliksemt het. Al zitten we midden in de zomervakantie…als ik naar buiten kijk is hier weinig van te merken. Het lijkt wel herfst, het begint erop te lijken dat de hele zomervakantie meer weg heeft van de herfst dan van een zomer en dat is jammer want ik denk dat we meer dan ooit behoefte hebben aan zon én het ultieme vakantiegevoel.

Na de herfst is het dan alweer winter en dan delen veel bedrijven weer de jaarlijkse kerstpakketten uit. Daar gaat dit schrijven over. BryOnly heeft in voorgaande jaren met veel plezier en op kleine schaal pakketten mogen samenstellen voor een aantal bedrijven. Dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan!

We hebben bijna allemaal een roerige tijd achter de rug, werkgevers en werknemers hebben allemaal op de één of andere manier te maken gehad met het virus. Voor de 1 nog ingrijpender dan voor de ander. Heel veel bedrijven hebben de schouders eronder gezet en hebben gekeken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden.

Veel werkgevers grijpen de maand december aan om hun personeel in het zonnetje te zetten. altijd een goed moment om je personeel te bedanken voor zijn | haar inzet. Als echte blijk van waardering worden ieder jaar vele miljoenen pakketten samengesteld. Er is haast geen beter moment dan het moment dat je je personeel een kerstpakket overhandigd die met dezelfde zorg en aandacht is samengesteld als zij zich voor jouw bedrijf hebben ingezet.

Er wordt al jaren voor het traditionele “vreetkerstpakket” of een cadeaubon gekozen maar ondanks dat dit pakket lang bovenaan het wensenlijstje heeft gestaan, lekker uitpakken om het dan vervolgens in de kast te zetten (en volgend jaar weer terugvinden) of er dingen van weg te geven die je niet leuk of lekker vindt, hechten steeds meer mensen waarde aan gezond, lokaal en/of duurzaam. Daarnaast hechten wij mensen, zeker in deze rare tijd, steeds meer waarde aan het persoonlijke tintje.

Naast het coachen van mensen heb ik sinds een aantal jaar een webshop waar ik uiteenlopende producten verkoop. Zo worden de verschillende Chemo Cadeau Boxen ontzettend goed ontvangen, en vooral de personal touch eraan wordt enorm gewaardeerd. Dit persoonlijke tintje wil ik doorvoeren naar de kerstpakketten.

  • Om te beginnen is er een kerstpakket voor mannen en een kerstpakket voor vrouwen. De huidproducten (een heren en dameslijn) zijn zonder toegevoegde chemicaliën en zijn voor 97% Vegan. Er kan gekozen worden (voor zowel dames als heren) voor haar-, douche,- of gezichtsproducten
  • Er zit een leuke mok in het pakket
  • Voor de thee en|of koffie ben ik nog met een bedrijf, aangesloten bij een social enterprise, in gesprek.
  • Er komt een mooie geurskaars in.
  • In het kerstpakket zit ook een prachtige warme fairtrade en fairmade Tibetaanse sjaal.
  • Natuurlijk komt er ook iets te knabbelen in het pakket.
  • Al deze mooie producten worden in een mooie kerstdoos gedaan en er is een mogelijkheid om in het pakket een kerstkaart met kerstwens te doen.

Dit feel good kerstpakket kost €35 exclusief btw.

Is de wens van het bedrijf om een groter of juist kleiner pakket samen te stellen dan is dit zeker mogelijk.

Ben jij of ken jij een bedrijf die hart heeft voor zijn | haar personeel. Wil jij jouw personeel dit jaar eens goed laten uitpakken zonder dat het in de kast verdwijnt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

“It’s not how much we give, but how much love we put into giving” -Mother Theresa-

Warme groeten,

Lindsay

2 gedachten over “Kerstpakketten 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: