About BryOnly

Als ik maar 1 woord mag kiezen die zowel mijn coachingspraktijk, mijn creatieve workshops en mijn webshop omschrijven dan kies ik voor het woord BeWustZijn.
Bewust met jezelf én met anderen omgaan geeft rust en voldoening.
Creativiteit, Spiritualiteit en Hulpverlening hebben altijd al als een rode draad door mijn leven gelopen, het liefst in deze combinatie, vanuit het hart en met beide benen op de grond.
Door het beste van mezelf te geven, ondersteun ik jouw om het beste uit jou te laten komen. Door kennisoverdracht, door handige tools en inspirerende inzichten van jarenlange werkervaring kan de innerlijke vlam aangewakkerd en oude overtuigingen losgelaten worden. In kleine maar voortvarende stappen omdat te grote stappen het juist onoverzichtelijk maken en hierdoor kun je ontmoedigd raken waardoor er te weinig gebeurd.
Deze zin vind ik enorm inspirerend: “Versterk waar je goed in bent en verander wat je weerhoudt om je doelen te bereiken” Want angst, in welke vorm ook, werkt verlammend.
Mindfulness is voor mij meer dan een uurtje Yoga en mediteren per week. Het betekent voor mij inzicht in onbewuste gedachten en gevoelsspiralen
Heartfulness betekent voor mij het hart openen, het toelaten van gevoelens en het ontwikkelen van zelfcompassie
Soulfulness betekent voor mij met zachtheid naar jezelf kijken, dit leidt tot acceptatie en zelfliefde. Realiseren dat je liefde bent.
Op mijn facebookpagina deel ik dagelijks inspirerende filmpjes en quotes maar ik deel ook de magische en spirituele cadeaus die in mijn webshop te vinden zijn.
Een webshop vol symboliek en geluksartikelen. Met de mooiste collectie edelstenen én hangers en met betoverende handmade sieraden voor hem en haar.
Mindful, Heartful & Soulfulness
Be Inspired!

img_20141021_144852.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: