Creëer jouw eigen Wish Bottle

BryOnly’s Wish bottles zijn Wish bottles die worden gemaakt met een positieve en symbolische intentie. Je kunt je voor zoveel verschillende gelegenheden en met verschillende intenties (laten) maken, je kunt denken aan heling, aan zelfliefde, aan kracht, aan bescherming.

De Wish bottles zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities. In tijden waar mensen zich wilden beschermen tegen kwaadaardige hekserij en tovenarij. Deze inhoud was heel divers en soms zelfs ongewoon. De betoveringen werden in een verzegelde pot of in een fles bewaard. De redenen van de verzegeling  was om  de betovering geconcentreerd te houden en om te voorkomen dat de betovering niet kon ontsnappen voordat hij was uitgekomen.

Je kunt een Wish bottle om verschillende redenen maken. Je wilt heel graag een wens laten uitkomen, je wilt iets beschermen en/of wat kracht sturen. Je kunt hem cadeau doen of thuis op je huisaltaar of andere belangrijke plek, zoals je kristal grid, plaatsen. Je kunt van alles in jouw Wish Bottle doen, kruiden en bloemen (allemaal hebben ze een betekenis), edelstenen, een spreuk, een belangrijke herinnering of item.

Door het Coronavirus is het niet mogelijk om een workshop in te plannen maar met een duidelijke omschrijving is het heel goed zelf te doen. Je kunt het flesje op verschillende manieren sealen. Dit leg ik je allemaal uit bij je bestelling.

Er zijn 3 verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Zet bij de bijzonderheden welke jij graag wilt bestellen en ik zorg dat alle benodigdheden zo snel mogelijk naar je verstuurd worden.

Heb je zelf een goed thema, laat mij dit weten en ik zorg dat jij de juiste kruiden, bloemen, spreuk en andere benodigdheden ontvangt.

1. Boundary Wish bottle is gevuld met fantastische bloemen en kruiden, met een bergkristal en een mooie handgeschreven intentie en is gericht op het respecteren van je persoonlijke grenzen.

Dear Universe,
May I now ask that this home
is cleansed of any heaviness,
dross or negativity and that
the loved ones that reside here are
brought to a state of peace,
of poise and of perfect harmony
in body, in mind and in spirit.
May we be grateful for health,
abundance, love and happiness
as a constant manifestation.
So be it, so it is.

2. Bright and Breezy wish bottle is gevuld met fantastische bloemen en kruiden, met een bergkristal en een mooie handgeschreven intentie.

Dear Universe,
May I now ask that this home
is cleansed of any heaviness,
dross or negativity and that
the loved ones that reside here are
brought to a state of peace,
of poise and of perfect harmony
in body, in mind and in spirit.
May we be grateful for health,
abundance, love and happiness
as a constant manifestation.
So be it, so it is.

3. Lively Wish bottle is gevuld met fantastische bloemen en kruiden, met een bergkristal en een mooie handgeschreven intentie en is gericht op het vitaal in het leven staan. Je bent uniek en bijzonder.

All acts of negativity will now return to thee. All bad you try to send my way upon your own self will hold sway. All actions, thoughts ans words of hate becomes your own decided fate. By all up high, the worlds and wide by oceans wide and deep blue skies by day and night, and powers three this is my will, so must it be. Harm to none, nor return on me.

Het is belangrijk dat jouw Wish Bottle als jouw unieke wensen flesje voelt dus als een andere spreuk of affirmatie beter aanspreekt plaats dan deze in jouw fles.

Wil je jouw Wish Bottle pakket gelijk bestellen: klik dan hier.

Blessed be ♥

Wish Bottle BryOnly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: