Full Moon & Goddess Box 2021

Wist je dat 78% van de Nederlandse bevolking op 1 januari goede voornemens heeft? En wist je ook dat maar 1 op de 4 dit een heel jaar volhoudt? Waarom is dat toch zo moeilijk?

Heb jij dat ook?

Waarom ben je er elk jaar weer van overtuigd dat het je nu wél gaat lukken? Wanneer je dan toch vervalt in je oude patronen voelt dit vaak alsof dat je gefaald hebt, helaas is dan vaak ook de motivatie weg om de goede voornemens te herpakken.

Niet getreurd!

Helpt het als ik je vertel dat het onrealistisch is om te denken dat door enkel een goed voornemen uit te spreken, je iets blijvend kunt veranderen? Gemiddeld duurt het, slechts, 21 dagen om van een goed voornemen een gewoonte te maken.

Ik heb de Full Moon & Goddess Box 2021 ontwikkelt speciaal voor jou!

Omdat je

 • voorgoed afscheid wilt nemen van oude patronen
 • realiseert dat de (opgelegde) overtuigingen en terugkerende negatieve gedachtes je tot nu toe niets hebben opgeleverd.
 • weet dat er geen Quick Fix is
 • nuchter genoeg bent om te weten dat er geen Goeroe bestaat die dingen voor je weghaalt
 • weet dat een passieve houding of naar anderen wijzen niets positiefs oplevert.
 • realiseert dat de innerlijke kracht IN jou zit, ook al voelt dit niet altijd zo omdat het onder een laagje stof zit.
 • Je werkt aan je eigen thema’s, in je eigen tempo, in de energie van de 12 godinnen en de 12 Volle Manen van 2021.
 • graag laat je verrassen door de inhoud van deze 12 unieke boxen.

Zweverig?

Werken met de energie van de Volle Maan is alles behalve zweverig. Om dit wat duidelijker te maken gaan we heel even terug de tijd in. We kunnen heel veel leren van hoe de indianen de volle manen toepasten in het dagelijks leven. De thema’s die zij gebruikten zijn zelfs in deze tijd nog van toepassing, weliswaar in een modern jasje gestoken, maar nog altijd even actueel. De thema’s die langskomen zijn bv reiniging, diepgang en bescherming. Een zaadje moet gepland, beschermd en gevoed voordat het geoogst kan worden. Er kunnen geen stappen overgeslagen worden want dan mislukt de oogst alsnog.

Naast kennis van de indianen vind je in de opdrachten invloeden terug van onder andere NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), van creatieve therapie, cognitieve gedragstherapie en intuïtieve coaching positieve psychologie.

Heel veel mensen hebben in de loop van de jaren geleerd om vooral anderen te pleasen. We doen vaak wat anderen van ons verwachten, met grote tegenzin. We raken steeds verder van onszelf verwijderd. Instinctief weten we allemaal dat dit ons geen goed doet. Het kan pijnlijk en moeizaam voelen. Het veranderen en volhouden van onze mindset is echter soms (tijdelijk) nog pijnlijker en moeilijker. We blijven hierom vaak te lang hangen in een situatie waarin we niet kunnen groeien en bloeien. Uiteindelijk heeft dit alleen maar nadelige gevolgen en kunnen klachten psycho somatisch worden. Je kunt dit omdraaien door met liefde en veel geduld naar jezelf te kijken én nog belangrijker door daadwerkelijk te handelen. Ik benoem nadrukkelijk veel geduld omdat er geen Quick Fix bestaat om vastgeroeste patronen te doorbreken.

Ik werk dus het liefst met de thema’s die verbonden zijn aan de volle manen. Door deze thema’s uit te schrijven ontstaan nieuwe inzichten en wanneer je deze inzichten integreert in jouw dagelijks leven kunnen vicieuze cirkels doorbroken worden. Je leert op een liefdevolle manier naar jezelf kijken.

In de afgelopen 5 jaar heb ik ervaringen opgedaan die ik wil meenemen in het 6e jaar van de Full Moon & Goddess Box 2021.

In de numerologie is 2021 ook nog eens een bijzonder getal. In de Numerologie staat 2021 voor het getal 5 (2+0+2+1). Dit staat voor de zwaluw, voor vrijheid & onvrijheid, afhankelijkheid & onafhankelijkheid. Voor verandering, aanpassingsvermogen en de kanteling.

De Box is dus uitermate geschikt voor iemand die verder de diepte in wil gaan met persoonlijke thema’s. Die vaste patronen wilt ontrafelen en die klaar is (opgelegde) belemmerende overtuigingen en inmiddels weet dat naar een ander wijzen, de schuld bij een ander leggen niets oplost, maar juist vooruitgang saboteert.

Wat kun je verwachten Van de Full Moon & Goddess Box 2021?

 • Je ontvangt thuis, iedere maand een gevulde Full Moons & Goddes Box.
 • Wanneer de Box door de brievenbus valt, betekent dit dat er Me time is aangebroken.
 • Je ontrafelt vaste patronen en bevrijdt jezelf van (opgelegde) belemmerende overtuigingen en dit is van onschatbare waarde.
 • Een fijne healing stone met beschrijving
 • Een affirmatie kaartje
 • Informatie over de energie van de volle maan
 • We maken iedere maan kennis met een Godin en hoe we dit in ons eigen leven kunnen toepassen
 • Iedere week prikkelende vragen en minimaal 1 uitwerkopdracht per maand.
 • Geurzakje met een geur die past bij de betreffende maan.
 • Een mooie verrassing: je kunt denken aan een overheerlijke spray, mengsel van kruiden om je ruimte te reinigen, een tool voor je rituelen, een sieraad of essentiële olie.
 • Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebookpagina waarin ook de informatie en opdrachten gedeeld worden maar waar ook vragen besproken kunnen worden.
 • Iedere maand een geleide meditatie
 • Iedere maand een persoonlijke online meeting waar oa een tarotkaart getrokken wordt
 • Zolang je de box ontvangt, ontvang je 10% korting op heel veel producten http://www.bryonly-webshop.nl
 • En je wordt iedere maand meegenomen in de Despacho ceremonie

De eerste Volle maan heet de Full Wolf Moon. Jij maakt aan de hand van een schema inzichtelijk met welk thema jij de komende maand aan de slag gaat. Voor de één is dit meer zelfvertrouwen ontwikkelen, voor de ander kan dit grenzen aangeven zijn. Ik help jou op weg als je dit lastig vindt.

Dus heb jij ook de behoefte om in 2021 bewuster te worden van jouw energie, van jouw mogelijkheden in combinatie met de energie van de Volle Maan en de wijsheden can Godinnen?

Meld je dan snel aan voor deze enerverende Full Moon & Goddess Box. Je kunt mij een berichtje sturen op info@bryonly-webshop.nl .nl maar je kunt ook direct je box bestellen en veilig betalen op de webshop.

De Full Moon & Goddess Box kost €35(dit is exclusief €4,25 verzendkosten!) per maand.

Je kunt het overmaken naar NL22KNAB0208781242 tnv BryOnly ovv naam en Full Moon & Goddes Box 2021 maar je kunt ook de link gebruiken die in de webshop staat.

(bedragen zijn inclusief verzendkosten)

Laat het mij weten of ik jouw Full Moon Wolf Box alvast mag klaarmaken!

Hieronder deel ik met toestemming enkele reacties van voorgaande jaren over de Full Moons Whisper Boxen.

Een cadeautje was het elke maand weer, om de box te openen. Dank je wel hiervoor. Het jaar is weer voorbij gevlogen met momenten van bezinning en van loslaten.

aaaa! Wat een mooie afsluiting van dit “full moon” jaar. Er is zoveel gebeurd en ik weet zeker dat het bewust er mee bezig zijn met van jouw “opdrachten” daar een positieve bijdrage aan heeft geleverd. Kan bijna niet geloven dat we alweer een jaar verder zijn. Wat is dat snel gegaan.

Bedankt voor jouw support, je inzichten en voor de prachtige boodschap die je geschreven hebt.
Wat een bijzonder jaar zegt;’ door je opdrachten gaf het meer inzicht in het leven en waar ik nog aan moest werken of wilde veranderen ‘.
Juist geleerd om meer op mijn gevoel te leven en daar na te gaan handelen
Iedere keer weer fijn en jouw opdrachten deed ik met veel liefde naar mezelf. Veel geholpen in al mijn processen.

Ik heb iedere keer met veel plezier de boxen geopend. Ik heb gemerkt dat er vooral ook een stuk bij mezelf zat in hoeverre ik actief met de opdrachten aan de slag gegaan ben. Ik vind de opdrachten prettig en voel dat ik een groei aan het doormaken ben.
Mooi om te ervaren dat dit gebeurt. Soms merk je pas na een tijdje dat je veranderd bent. Dat je ineens dingen anders doet of voelt.
Door opdrachten bij te houden, het wiel te tekenen maak je het voor jezelf inzichtelijk.
De opdracht met het tekenen van de bloem en de betekenis ervan vond ik heel bijzonder!
Bedankt voor alles dit jaar ❤️

BryOnly's Full Moon Whisper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: