If it’s still on your mind

Hoe is de Inner Goddess Surprise Box ontstaan?

Ik loop regelmatig over van ideeën, dingen die ik nog een wil doen, zien of maken. Hierom koop ik aan het begin van ieder jaar een dik schrift waarin ik alles opschrijf en uitwerk. Soms blijft het puntje maanden staan en soms kan ik er gelijk iets mee. Het schrift is altijd dicht in mijn buurt. Heel soms staan er zelfs ideeën op die niet in dat jaar zijn uitgevoerd, gewoon omdat het er nog niet de tijd voor was of omdat het een beetje spannend of voor mijn gevoel “te groot” is. Soms beland het idee definitief in de prullenbak en soms hevel ik het over naar het nieuwe schrift voor het nieuwe jaar.

De een noemt zo’n lijst een bucketlist, de ander een to-do lijstje of een braindump. Lijstjes kunnen demotiverend werken als je wel alles opschrijft maar er vervolgens niets mee doet. De key is dus om regelmatig te kijken, in te plannen en beginnen met voorbereidingen maar ook om zo nu en dan te schrappen.

Het puntje “De box” stond al in 2 schriftjes en eind 2017 heb ik heel bewust nagedacht, neem ik de box mee naar 2018 of gooi ik het idee definitief in de prullenbak. Als ik het woord uitsprak maakte mijn hart een soort van huppeltje, ik kreeg er een blij gevoel van en ik wist dus dat het een blijvertje zou worden. Ik wist alleen nog niet hoe en wat..Het is geïnspireerd op de adventskalender maar dan zonder iedere dag een chocolaatje en niet voor 25 dagen maar voor de gehele maand december. Ik bedacht ook gelijk een naam: Surprise Box.

Ik had er verder nog geen beeld bij de Surprise Box. Iedere keer kwam er weer een zinnetje bij en zo kreeg mijn box steeds meer vorm. Tijdens vakanties gaat het schriftje ook mee, want op de een of andere manier krijg ik op vakantie veel leuke ideeën door. Tijdens onze laatste zomervakantie realiseerde ik me dat mijn bedrijf dit jaar 5 jaar bestaat. Daar wilde ik natuurlijk iets mee doen maar wat..al bladerend door mijn schriftje kwam de Surprise Box weer voorbij gevolgd door allerlei hersenspinsels die ik gretig opschreef.

Ik wilde:

➵ Een box maken die gevuld is met mooie, lekkere en leuke cadeau’s.

➵ Een box welke verrassend én prikkelend is.

➵ Een box die BryOnly representeert: met vleugjes Mindfulness , Heartfulness en Soulfulness.

➵ Een box t.w.v. ruim € 100 maar vanwege het 5- jarig bestaan t/m 11 november € 50,- kost.

➵ Een box die ervoor zorgt dat je in deze drukke maand, iedere dag een moment voor jezelf hebt.

➵ Een box waarin ook een aantal gepersonaliseerde cadeaus zitten.

➵ Een limited box, dus echt een uniek cadeau

➵ Een interactieve box, iedere dag een cadeau uitpakken én een vrijblijvende opdracht

➵ Kortom een Surprise Box gevuld met veel liefde, aandacht én magie.

Inner Goddess Surprise Box

Ik maakte kleine overzichtelijke stapjes en een schema. Dit staat nooit helemaal vast omdat er van alles tussen kan komen, maar als leidraad maar ook dit schema wordt regelmatig aangepast. Ik wilde de box koppelen aan mijn 5 jarig bestaan en aan de drukke december maand.

In de maand december maken we ons op voor het nieuwe jaar. We beleven de feestdagen op onze eigen manier. Voor de een begint kerst al in november en een ander kijkt juist enorm tegen deze maand op. De Inner Goddess Surprise Box sluit dan ook perfect aan in de December maand.

De winterperiode is een goed moment om naar binnen te keren, voor iedereen. Op zoek te gaan naar verdieping, inspiratie en vernieuwing terwijl er aan de andere kant ook van ons verwacht wordt dat we op alle feestjes en kerstborrels verschijnen. Door iedere dag even tijd te nemen om een cadeau uit te pakken neem je even tijd voor jezelf. Je bent er helemaal vrij in om eventuele opdrachten die erbij zitten uit te werken. Het voordeel van bewust stilstaan en met jezelf omgaan verkleint de kans dat je jezelf voorbij loopt. BewustZijn betekent dat je vaker in het NU leeft en bijvoorbeeld niet bezig bent met wat er mogelijk volgend jaar kan gebeuren. Bewust met jezelf én met anderen omgaan geeft rust en voldoening.

Deze Inner Goddess Surprise box wordt vanwege de gepersonaliseerde cadeaus die er ook aan toegevoegd worden in een beperkte oplage gemaakt. Je hebt nog 11 dagen de tijd (of zolang de voorraad strekt) om deze prachtige box voor € 50,- te bestellen.

If it’s still on your mind it’s worth the risk

Mindful, Heartful & Soulfulness

Be Inspired!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: