Polychroom Jaspis

Polychroom Jaspis is een prachtige kleurrijke steen en het vertoont meestal een tekening van lijnen en kleuren. De mooiste exemplaren komen uit Madagaskar. Polychroom Jaspis is een soort ondoorzichtige, veelkleurige chalcedoon en het wordt ook weleens Desert Jasper genoemd.

Het is een steen van overvloed, vitaliteit en levendigheid en is sterk verbonden met het element vuur en belichaamt hiermee de energie van actie, creativiteit en passie. Vuur is een belangrijk element wat niet kan ontbreken in ons dagelijks leven. De eigenschappen van deze jaspis zijn aards, stabiliserend en centrerend. Verbondenheid met Moeder Aarde.

Als je meer passie, emotie of actie wilt in alle aspecten van je leven, zul je je vast aangetrokken voelen tot de Polychroom Jaspis. Je zult nieuwe paden ontdekken die je leiden naar waar jouw verlangens liggen.

Polychroom Jaspis kan je ook verder helpen als je hebt geleden onder een grote tegenslag. Zijn aanblik kan je namelijk laten herinneren wat je al weet, wat diep in jezelf onder een dikke laag stof verbogen ligt: jij bent in staat om met jouw magie jouw realiteit te creëren. Er is namelijk niets onmogelijk. Je zult weer kunnen ervaren hoe kalmte voelt.

Je zult inzien dat eenrichtingsverkeer altijd doodlopend is, hoe confronterend ook, jij bent de enige die hier iets aan kan doen.

De allergrootste boodschap van deze prachtige steen is misschien toch wel dat juist de allerkleinste dingen in het leven belangrijk zijn.

small tings

Polychroom wordt vaak als talisman gebruikt, wanneer we bepaalde delen van ons leven willen transformeren. Wees altijd voorzichtig met wat je wenst, het zou zo maar uit kunnen komen.

De kleuren van Polychroom hebben verschillende symbolische betekenissen.

Rood staat voor uitbundigheid en vreugde. Rood is de kleur van kracht en vitaliteit, zowel fysiek als spiritueel.

Roze symboliseert de kleur van liefde, voor nieuwe romantiek en nieuwe relaties.

Violet een van de krachtigste kleuren. Het inspireert mysterie en magie terug in ons leven te brengen.

De turquoise kleur helpt te temperen, om de rust weer te laten wederkeren na een storm, om stress te verlichten, om extremen te neutraliseren en om weerstand te bieden tegen eenrichtingsverkeer.

De Goud tinten in een steen symboliseren geluk, opgewektheid en tevredenheid.

In de Feng Shui is Polychroom gekoppeld aan Vuurkracht. Het hoort bij de energie van enthousiasme, warmte, helderheid, verlichting en activiteit. Het is Yang in de natuur.
Het is de energie van warmte, actie, emotie en passie.

Polychroom Jaspis heeft een energie die krachtig en levend is. Het is een steen die je energie voedt en je leven nieuw leven inblaast.
Het zal je helpen een manier te vinden om een ​​deel van je leven of een aspect van jezelf te veranderen in een meer wenselijke staat. Je kunt hem dan ook wel de ‘happy energy’ steen noemen. Het brengt geluk en een gelukkiger en meer optimistische kijk op het leven.

polychroom jaspis BryOnly

 

Wil je eens echt leuk uitpakken, kijk dan eens hier.

Polychroom Jaspis BryOnly

 

Liefs!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: