BryOnly’s Powerstick

De Native Americans en Sjamanen maken veelvuldig gebruik van Talking, Power & Prayersticks. Zij gebruiken, ook vandaag de dag nog, deze magische stokken tijdens verschillende ceremonies/rituelen. Iedere magische stok wordt gemaakt met een bepaalde intentie, enkele voorbeelden zijn zelfvertrouwen, heling, verbinding en kracht.

Hij ontstaat door de (zelf gevonden) stok te bewerken en te versieren met verschillende natuurlijke materialen en symbolen.

Tijdens deze workshop ga jij jouw eigen Powerstick maken. Op basis van jouw wensen en intenties. Je kunt je eigen gevonden stok meenemen maar je kunt ook voor een stok kiezen die ik heb meegenomen. Je kunt deze met gaan bewerken met de (natuurlijke) materialen die er liggen, zoals wol, veren, edelstenen, echt leer, kruiden maar ook verven en houtbranden. Alle natuurlijke materialen hebben een andere symbolische betekenis. Bijvoorbeeld de veren van de ekster staan voor Intelligentie, bescherming, geluk en de veren van een kip staan voor zekerheid en een nieuw begin.

Tijdens deze workshop worden jouw wensen en intenties, door symbolen zichtbaar in jouw Powerstick, wanneer je dus op het punt staat om een nieuwe weg in te slaan dan is toepasselijk om een kippenveer erin te verwerken. Wanneer jezelf een veer of steen hebt liggen die niet aan jouw Powerstick mag ontbreken, neem hem dan zeker mee,

Wanneer jouw PowerStick af is kun jij hem gebruiken bij verschillende doeleinden, welke in de workshop aan bod zullen komen. Je kunt jouw PowerStick ook op een belangrijke plaats is huis zetten.talkingstick bryonly workshop

Mocht je op een andere datum of met vrienden een workshop willen organiseren, neem dan contact op met mij, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Deze workshop wordt binnenkort ook voor kids georganiseerd. Wil je alvast een plekje reserveren, stuur mijn dan een berichtje.

 

Wil je direct een plekje reserveren dan kan dit hier

Liefs

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: