Full Moons Whisper 2018

Wist je dat 78% van de Nederlandse bevolking op 1 januari goede voornemens heeft?  En wist je ook dat maar 1 op de 4 dit een heel jaar volhoudt? Waarom is dat toch zo moeilijk?

Heb jij dat ook?

Waarom ben je er elk jaar weer van overtuigd dat het je nu wél gaat lukken?  Wanneer je dan toch vervalt in je oude patronen voelt dit vaak alsof dat je gefaald hebt, helaas is dan vaak ook de motivatie weg om de goede voornemens te herpakken.

Niet getreurd!

Helpt het als ik je vertel dat het onrealistisch is om te denken dat door enkel een goed voornemen uit te spreken, je iets blijvend kunt veranderen? Gemiddeld duurt het slechts 21 dagen om van een goed voornemen een gewoonte te maken.

Ik heb de Full Moons Whisper Box ontwikkelt speciaal voor jou! Voor mensen die actief met zichzelf aan de slag willen, die er klaar voor zijn om afscheid te nemen van oude patronen. Die weten dat de kracht in zichzelf zit, maar dit niet altijd kunnen voelen. Die zichzelf willen bevrijden van (opgelegde) overtuigingen, van slechte gewoontes en van vervelende terugkerende negatieve gedachtes. Je werkt aan je eigen thema’s, in je eigen tempo, in de energie van de 12 Volle Manen. Zweverig?

Werken met de energie van de Volle Maan is alles behalve zweverig. Om dit wat duidelijker te maken gaan we heel even terug de tijd in. Over hoe de Indianen de volle manen toepasten in het dagelijks leven is veel te leren. De thema’s die zij gebruikten zijn zelfs in deze tijd nog van toepassing, weliswaar in een modern jasje gestoken, maar nog altijd even actueel. De thema’s die langskomen zijn bv reiniging, diepgang en bescherming.

Ik werk het liefst met de thema’s die verbonden zijn aan de volle manen. Door deze thema’s uit te schrijven ontstaan nieuwe inzichten en wanneer je deze inzichten  integreert in jouw dagelijks leven kunnen vicieuze cirkels doorbroken worden. Je leert op een liefdevolle manier naar jezelf kijken.

Het 2e jaar van de Full Moons Whisper Box zit er bijna op en van de deelnemers krijg ik hartverwarmende reacties.

Wat kun je verwachten Van de Full Moons Whisper 2018?

  • Je ontvangt thuis, iedere maand een gevulde Full Moons Whisper Surprise Box. Hierin zit iedere maand een fijne healing stone met beschrijving en een affirmatie kaartje die met zorg wordt uitgekozen. Je kunt er een theetje en wat lekkers in terugvinden, heerlijke geurkorrels of een verleidelijke spray. Daarnaast doe ik er iedere maand een verrassing bij. Zo ontvang je de bij de eerste Volle maan box een uitwerkschriftje, waarin jij het hele proces opschrijft.
  • Wanneer de Box door de brievenbus valt, betekent dit dat er Me time is aangebroken.
  • Er wordt een besloten facebookpagina aangemaakt waarin iedere maand de informatie van de Volle maan wordt gedeeld. De bijbehorende opdrachten kun je er ook in terugvinden. De groep is besloten en dat blijft het ook. Na januari komt er niemand meer bij de groep.
  • Een plek waar jij jezelf kunt zijn en waar respect belangrijk is
  • Je krijgt individuele hulp als je vastloopt bij onduidelijkheden
  • Bij de Despacho ceremonie betrek ik graag de leden van de Full Moons Whisper
  • Je ontrafelt vaste patronen en bevrijdt jezelf van (opgelegde) belemmerende overtuigingen -> van onschatbare waarde.

De eerste Volle maan heet de Full Wolf Moon. Jij maakt aan de hand van een schema inzichtelijk met welk thema jij de komende maand aan de slag gaat. Voor de één is dit meer zelfvertrouwen ontwikkelen, voor de ander kan dit grenzen aangeven zijn. Ik help jou als je dit lastig vindt.

In 2018 komen er 2 blue moons voor. Dit betekent dat er in 2 maanden niet 1 maar 2 volle manen te zien zijn, te weten januari en maart. Dat is best uniek, je moet tot  2037 wachten om weer 2 extra volle manen te zien.

Jij ontvangt voor deze ‘extra volle manen’ een extra gevulde box en je betaald hier niets extra’s voor.

Dus heb jij ook de behoefte om in 2018 bewuster te worden van jouw energie, van jouw mogelijkheden in combinatie met de energie van de Volle Maan? Meld je dan snel aan voor deze enerverende Full Moons Whisper Box. Je kunt mij een berichtje sturen op info@bryonly.nl maar je kunt ook direct je box bestellen en veilig betalen op de webshop.

 Jouw deelname aan deze Full Moon Whisper 2018 is slechts €20 per maand(dit is inclusief €3,95 verzendkosten!). Je kunt het overmaken naar NL22KNAB0208781242 tnv BryOnly ovv naam en Full Moon Whisper 2018.

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden:

Om de groep overzichtelijk te houden zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen na januari komen op de lijst voor het volgende jaar.

Laat het mij weten of ik jouw Full Moon Wolf Box alvast mag klaarmaken!

Hieronder deel ik met toestemming enkele reacties van de Full Moons Whisper 2017:

Een kadootje was het elke maand weer, om de box te openen. Dank je wel hiervoor. Het jaar is weer voorbij gevlogen met momenten van bezinning en van loslaten.  

aaaa! Wat een mooie afsluiting van dit “full moon” jaar. Er is zoveel gebeurd en ik weet zeker dat het bewust er mee bezig zijn dmv van jouw “opdrachten” daar een positieve bijdrage aan heeft geleverd. Kan bijna niet geloven dat we alweer een jaar verder zijn. Wat is dat snel gegaan. 

Bedankt voor jouw support, je inzichten en voor de prachtige boodschap die je geschreven hebt. 
Wat een bijzonder jaar zegt;’ dmv je opdrachten gaf het meer inzicht in het leven en waar ik nog aan moest werken of wilde veranderen ‘.
Juist geleerd om meer op mn gevoel te leven en daar na te gaan handelen
Iedere keer weer fijn en jouw opdrachten deed ik met veel liefde naar mezelf. Veel geholpen in al mijn processen.

Advertenties

Een gedachte over “Full Moons Whisper 2018

  1. Pingback: Full Wolf Moon | brryonly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: