Full Moon Whisper 2016

Volle IJsMaan

Vanaf het prille begin  van BryOnly geef ik iedere maand een korte uitleg over de energie van de betreffende Volle Maan. Hier horen traditiegetrouw het weggeven van een tarotlegging en een Despacho ceremonie bij. Ik merk aan de reacties dat het gewaardeerd wordt en dat het nieuwsgierig maakt om aan bepaalde persoonlijke thema’s te werken maar dat het soms onduidelijk is hoe je dit in combinatie met de Volle Maan kunt doen. Dat er daarnaast nog ‘wat’ taboe op rust merk ik ook!

Overigens net als er een taboe rust op het zien van een psycholoog! Jaarlijks bezoeken steeds meer mensen  een psycholoog, enerzijds doorverwezen door bijvoorbeeld een huisarts en anderzijds op eigen initiatief. Een groot deel van deze groep bezoekt de psycholoog in stilte. Hiermee bedoel ik, het bezoeken van een psycholoog wordt alleen aan intimi verteld.  Helaas is er nog steeds teveel onbegrip. In de Westerse wereld is het eerder gebruikelijk om niet over je gevoel te praten. We worden vaak geacht onze boontjes zelf te doppen. Het zelf uit te zoeken. Veel mensen voelen zich hierdoor alleen en onbegrepen met alle gevolgen van dien.

Taboe ontstaat wanneer het grote groep mensen bepaald dat iets ongepast of onwenselijk is.  Het rust meestal op onwetendheid & onzekerheid. Heel veel taboes mogen wat mij betreft doorbroken worden.

Ik ben  van mening dat we er juist goed aan doen om met iemand te praten die objectief is. Die ons helpt te verklaren waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen.  Want door juiste  inzichten  kunnen vicieuze cirkels pas doorbroken worden.

Persoonlijk vind ik het prettig om met de thema’s, die verbonden zijn aan de volle maan, te werken. Ik leer op een liefdevolle manier kijken naar mijn flaws, trials and tribulations. Er zit structuur in zonder vaste regels.

Mijn slogan is: BryOnly Waar spiritualiteit, creativiteit en hulpverlening samenkomen. Tijdens mijn werk als groepsleidster en coach heb ik mij onvoldoende gerealiseerd dat deze combinatie mijn kracht was en dat dit dus niet de kennis uit boeken was. Het luisteren op gevoel, het zien van de mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, mijn intuïtie, het kwam niet door mijn opleidingen, het zit in mij! Ik had dit destijds waarschijnlijk niet eens zo uitgesproken. Aan papiertjes werd waarde gehecht .. Door als een helikopter van bovenaf naar beneden te kijken zag ik dat mijn slogan eigenlijk altijd al als een rode draad door mijn leven heeft gelopen. Soms was de draad verstopt en soms negeerde ik het gewoon {nooit zonder consequenties}.

In 2016 wil ik mij nog meer richten op V E R B I N D I N G in de breedste zin van het woord.

Ik ben dan ook ontzettend gelukkig om de FULL MOON WHISPER 2016 met jou te delen.

Wat kun je ongeveer verwachten?

 • Voor iedere Volle Maan verschijnt er zoals je gewend bent een artikel deze groep ontvangt hem als eerste! Hieruit kun je informatie halen over de uit te werken persoonlijke thema’s van de maan. Een heel jaar lang!!
 • Je schaft zelf een schriftje aan wat je uitwerkboek wordt en een prachtig naslagwerk  wat over jouw gaat is als we in december zijn aanbelandt.
 • Me Time
 • individuele hulp als je vastloopt bij onduidelijkheden
 • deelname aan de Despacho ceremonie
 • ik maak een pagina aan waarin alleen mensen van de Full Moon Whisper 2016 toegang hebben, wederom een verbinding van hart tot hart en vooral zonder zweverig gedoe en verplichting
 • Een plek waar jij jezelf kunt zijn en waar respect belangrijk is
 • zo nu en dan een affirmatie en een tarot dagkaart.
 • maar vooral alles wat ik van tevoren n i e t  bedacht heb. Door het proces van A tot Z vast te leggen is er minder ruimte voor groei.

We beginnen dus de eerst komende Volle IJsMaan met een planning. Waar wil jij de komende tijd aanwerken?

Heb jij ook de behoefte om in 2016 bewuster te worden van jouw energie, van jouw mogelijkheden in combinatie met de energie van de Volle Maan stuur mij dan een berichtje!

Voor jouw deelname aan deze  Full Moon Whisper 2016 vraag ik een eenmalige bijdrage van €10,- het bedrag wat overblijft na de aftrek van de inkomstenbelasting stop ik in mij Pay it Forward potje. Je kunt het overmaken naar NL22KNAB0208781242 tnv BryOnly ovv naam en Full Moon Whisper 2016.

Wanneer jij het geld hebt overgemaakt stuur mij dan een berichtje zodat ik je kan toevoegen aan de groep.

 

Buckle up and enjoy the ride!!

BryOnly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Full Moon Whisper 2016

 1. heel mooi geschreven lins,en de blog ziet er heel professioneel en uitnodigend eruit.
  ik wil graag meedoen alleen ik weet niet welk doel ik moet kiezen om aan te werken, ik heb er zoveel….
  xxxliefs michelle

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: De Volle sneeuwmaan | brryonly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: