Hoe maak je een Crystal Healing Grid (kristal grid)

 

Je maakt een Crystal Grid omdat je bijvoorbeeld ergens meer energie naar toe wilt sturen. Een Crystal Healing Grid is het neerleggen van verschillende edelstenen en kristallen, in een geometrisch patroon. Je kunt hier een raster voor gebruiken maar dit is niet noodzakelijk. De grid werkt dus ook wanneer je hem op de grond neerlegt. De grid richt zich op de Universele Levenskracht. Een Crystal Healing Grid heeft dus een duidelijke intentie (doel). Het is belangrijk dat jij je intentie uitgebreid omschrijft met enkel positieve woorden. Je kunt dit versterken door de woorden op een blaadje te schrijven en bij de grid te leggen.

Grids worden gemaakt om iets moois te manifesteren. Denk aan liefde, gezondheid, romantiek,vruchtbaarheid, focus, duidelijkheid, zelfvertrouwen, healing en natuurlijk nog veel meer.

Een grid mag echter nooit gebruikt worden als controle instrument op anderen.

Als je graag een raster wilt gebruiken dan kun je op het internet ontzettend veel voorbeelden vinden. Zo kun je op www.bryonly-webshop.nl ook verschillende handgemaakte rasters kopen, waarvan het assortiment zal worden uitgebreid. Als je creatief bent kun je zelf ook een raster tekenen of schilderen.

Wat belangrijk is dat het raster goed voelt. Laat jouw intuïtie het werk doen.

picsart_01-14-091704038693.jpg

Hoe kan een grid opgebouwd worden?

In het midden van de grid plaats je een ‘hoofdsteen’ dit kan een cluster, een piramide, een wand of bv een merkhaba zijn. Het is in ieder geval meestal wel de grootste van de grid.

Hierna kun je stenen op gevoel uitzoeken en plaatsen of als je dit liever hebt zoek je op internet de stenen uit die het best bij jouw intentie passen. Je kunt getrommelde stenen, ruwe stenen en kristallen gebruiken. Wees niet bang dat je verkeerde of tegenstrijdige stenen uitzoekt. Werken met de juiste intenties en op gevoel is altijd foutloos. Gebruik jouw stenen met vertrouwen.

Er zijn nogmaals geen spelregels maar ik wil je wel een voorbeeld geven van een legging:

Een mogelijkheid is om rond de Hoofdsteen (richt en versterkt de energie) 6 “pad”stenen (transformeren de energie) te plaatsen en hierna bijvoorbeeld 6 “bestemmings” stenen, de intentie is uitgesproken en het Universum ingestuurd.

Wanneer je op afstand een healing gaat doen dan kun je een foto van diegene in het midden plaatsen of de naam op een briefje schrijven net als ik iedere maand tijdens mijn despacho ceremonie doe.

picsart_01-14-081218226073.jpg

Waar plaats je de grid:

Het liefst op een rustige plek in het huis. Reinig de ruimte (energetisch) van te voren met bijvoorbeeld salie of wierook. Kies een plek uit waar het mogelijk is om naast je grid plaats te nemen. Je richt je vervolgens op jouw intenties en spreekt deze desnoods hardop en vooral goed geformuleerd uit. Probeer jouw woorden in beelden te zien en probeer je te ontspannen. Na een paar minuten kun je de grid verder zijn werk laten doen. Jij bepaald ook intuïtief hoelang je de grid laat staan/zitten. Je kunt in dit hele proces geen fouten maken zolang jouw intenties zuiver zijn. Laat je creativiteit de vrije loop.

Loop regelmatig bij de grid langs en maak nogmaals je intentie duidelijk.

Laadt de stenen weer op het moment er weer een Volle Maan is.

picsart_01-14-091548924410.jpg

Je kunt losse stenen voor je grid maar ook kant en klare setjes bij BryOnly kopen.  Wil jij een setje op maat en staat er nog niet bij wat je wenst neem dan even contact met me op.

Those who don’t believe in magic will never find it

BryOnly

 

 

2 gedachten over “Hoe maak je een Crystal Healing Grid (kristal grid)

 1. Goedendag,
  Ik heb een belangrijke vraag;
  Ik heb een kristal grit gemaakt op een ronde verplaatsbare schijf voor de gezondheid van onze poes. Ik plaats deze elke dag op de vensterbank in onze slaapkamer waar onze poes het meeste ligt. Avonds zet ik het veilig weg op een andere kamer, anders kan ons gordijn niet dicht en zit onze andere poes er misschien aan. Mijn man is helaas tegen mijn kristal grit aangelopen en de stenen waren allemaal verplaatst. Ik heb de stenen gelijk weer in de juiste positie gelegd, maar is nu het kristal grit verstoord? En moet ik de stenen nu opnieuw reinigen, opladen en weer opnieuw leggen? Ik hoor graag van u.
  Vrgr, Daphne

  Like

  • Hi Daphne
   Ik denk niet dat je grid, welke met zoveel liefde en intenties, door het er tegen aan te lopen nu is verstoord. Je kunt ze neerleggen zoals het was maar je kunt ook voor een andere opstelling kiezen. It’s the thought that counts. Heel veel beterschap voor jullie poes😻

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: