Full Beaver Moon

wpid-b2eea00aebe74f12a8f951e3a7a858ef.jpg

Op 12 november is ze er weer..de volle maan. Ze heet de Full Beaver Moon. In vroegere tijden werden in deze periode bever vallen neergezet, zodat de mensen verzekerd waren van een warm bontje voor de komende strenge winter.

De eerste vlokken sneeuw kunnen zich laten zien en hoe kouder het wordt hoe meer we naar binnen gaan, letterlijk. Een periode van bezinning. Een periode van gezelligheid. We zoeken de warmte bij elkaar op. Wanneer je aan iemand vraagt wat vind jij leuk aan de donkere dagen dan geven heel veel mensen het antwoordt, de gezelligheid, de kaarsjes, de feestdagen..Vorige volle manen ben je al mee bezig geweest met bezinning en deze volle maan ga je verder uitwerken. Deze maan is zeker ook de maand van de communicatie en gericht werken aan doelen en dromen.

Een wake up call om gericht te werken aan je doelen en dromen, de term Bullseye ken je vast wel. Laat je vooral niet afschrikken door wat er op je afkomt. Jij bent het belangrijkste en je hebt het recht op het beste.

In de dagen net voor en na de volle maan kunnen een aantal merkbare veranderingen plaatsvinden. Je kunt wat emotioneler reageren. De Volle maan staat erom bekend dat er een “gekke” kant van mensen naar boven komt. Wees voorzichtig in communicatie met anderen, onhandige woordkeus kan weleens verkeerd overkomen.

In vroegere tijden was het gebruikelijk om iets te offeren aan de volle maan. De offers bestonden weleens uit dieren. Gelukkig zijn er ook nog andere en acceptabele manieren om je dankbaarheid te tonen. De essentie is dat je iets weggeeft zonder iets terug te verwachten. Je geeft iets omdat je dankbaar bent voor wat je hebt ontvangen.

Wanneer je deze tijd nuttig wilt besteden dan is dit het heel een goed moment om stil te staan bij jouw bezigheden van de afgelopen maanden; voor welke gebeurtenissen van de afgelopen maanden ben je dankbaar? Maar ook van welke dingen wil je definitief afscheid nemen? Welke blokkades wil je definitief doorbreken, van welke blinde vlekken wil je af? Werken, stilstaan maar genieten van de rustmomenten die de koude wintermaanden met zich meebrengen.

Je zult merken dat de cirkel van de Volle manen in 2019 bijna rond is. Thema’s zijn benoemd en werden stap voor stap uitgewerkt. Soms gaat het zelfs onbewust en als je dan even stil staat realiseer je je hoe alles op elkaar heeft aangesloten.

Affirmaties die bij deze maan passen zijn;

 • Ik geloof in mezelf
 • Ik laat mijn twijfels los
 • Geluk vind ik in mezelf

I am all that is, was or ever will be

~Isis~

wpid-6de2bfef3a37cd94cece9605da4d4122.jpg

Kruiden: paradijs korrel, distels

Kleuren: grijs, zeegroen

Bloemen: bloemen op de cactus, chrysant

Geur: kersenbloesem, hyacint, Citroen

Stenen: topaas, lapis lazuli

Bomen: Els

Dieren: Eenhoorn, Schorpioen

Vogels: Uil, Gans

Goden: Isis en Serasvati

Power Flow: voorbereidingen treffen, aarden en transformeren, Versterk de communicatie met jezelf en je omgeving.

wpid-picsart_1441353483356.jpg

Bryonly geeft iedere maand tijdens de Volle Maan een Verleden-Heden-Toekomst tarotlegging weg. Jij kunt je hiervoor opgeven bij BryOnly.

Een tarotlegging geeft aan welke (on) bewuste mogelijkheden zich gaan voordoen zodat jij er beter op kunt inspelen.

en er is meer…

Bij deze Volle Maan hoort ook een Despacho. Hierin plaats ik alle wensen en intenties van de deelnemers. Heb jij ook wensen en intenties , laat deze dan achter op de betreffende post van BryOnly.

Klik hier als je graag meer wilt weten van deze prachtige ceremonie

wpid-img_20151027_193837.jpg

The Earth could be asleep beneath a blanket of snow, gathering strength for new life in spring.

Blessed Be

BryOnly

2 gedachten over “Full Beaver Moon

 1. Een vriendin linkte me naar dit artikel, omdat ik zo verdwaalde deze week. Sinds ern jasr leef ik als nomade en reis ik door Azie, 33 maanden geleden werd ik verliefd en tijdens deze maan kwam ik aan op het eiland waar hij woont om onze liefde een kans te geven. Toen ik aankwam verdwenen zijn twijfels, mijne begonnen pas…. Mijn reizend bestaan opgeven voor de liefde… Ik dacht dat ik het zeker wist, maar wat zwabberde ik door mijn verlangens deze week. Dit lezende begrijp ik mijzelf meer. Mooue symboliek is dat mijn vriend stier is…. En ik het wapperende vrouwmens under the bloodmoon spell. Ik begrijp nu mij. Hang naar citroen, naar grijstinten en lapiz azuli. De affirmaties zijn zeker welkom…. Mijn twijfel loslaten….

  Geliked door 1 persoon

  • Oh wow het zou zo in een boek van Paulo coelho kunnen staan.
   Deze volle maan wordt ook gelinkt aan twinflames. Je kunt hier heel veel overlezen, wellicht wordt er dan nog meer duidelijk❤ ik wens dat jij je twijfels kunt loslaten en kunt kiezen vanuit het❤

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: