Full Hunter’s Moon

Op 13 oktober straalt het licht van de Full Hunter’s Moon in het Nederlands de Jachtmaan op ons. Waar we vorige Volle Maan bezig zijn geweest met oa jezelf omarmen gaan we nu over op transformatie. Wanneer je jezelf kunt accepteren zoals je bent zul je zien dat transformatie een logisch vervolg is, we komen hier in de Full Moons Whisper uitgebreider op terug.

Zoals iedere maan een eigen thema en ritueel heeft, heeft ook deze Maan haar eigen verhalen.

Vele manen geleden noemden de Indianen deze maan zo vanwege voor de hand liggende redenen. De bladeren vallen van de bomen en hierdoor wordt het jachtterrein overzichtelijk. De wilde zwijnen, vossen en herten struinen over, door de maan goed verlichtte, velden op zoek naar de laatste noten, fruit en groenten. Omdat de wilde dieren in overvloed zijn en het jachtterrein overzichtelijk is het voor de jagers is dit het beste moment om te jagen. Het is tijd om vlees te gaan opslaan voor de lange winter die voor hen ligt.
De herfst neemt afscheid van het oude waarna een periode van rust volgt. Hierna breekt de tijd van wederopbouw weer aan.

Vandaag de dag hoeven wij niet meer te gaan jagen in het bos voor onze voeding. Er is voldoende voedsel in de winkels te koop. Het oerinstict van de Jachtmaan leeft echter wel in ons voort, we kunnen er iets mee doen.

Het is een uitstekend moment om onze kwetsbaarheid te ontdekken door onze maskers af zetten. Daarnaast een goed moment om stil te staan bij de vraag: Waar ga ik mijn aandacht op richten? Wat wil ik wel en wat wil ik niet? Voel ik blokkades? Zo ja wat denk jij nodig te hebben om deze blokkade op te heffen?
Deze maan is verbonden met de keelchakra. Wanneer je last van keel, kaak, hals en nek krijgt dan kan dit een verwijzing zijn naar onderdrukte en onuitgesproken emoties.

De Volle maan kijkt neer op een wereld van regeneratie en wedergeboorte. Dit betekent dat je echt mag kijken naar een nieuwe jij. Het is hoogtijd om je mooiste zelf in de wereld te zetten. Geloof in jezelf, vertrouw op je talenten en laat jezelf zien op jouw eigen, authentieke en meest liefdevolle manier. Doe waar JIJ plezier in hebt.

Het is dus juist goed om afscheid te nemen van andermans verwachtingspatronen. Van een man wordt bijvoorbeeld verwacht dat hij sterk is, onder alle omstandigheden. We gaan er compleet aan voorbij dat ook mannen gevoelens van angst en onzekerheid kennen. De gevolgen zijn immens als aan opgekropte gevoelens, soms generaties lang, vastgehouden worden.

Een belangrijke taak voor ons is om overtuigingen en verwachtingspatronen nog eens te overzien.
Het is een geschikt moment voor de vrouwen om samen te gaan werken met mannen en voor mannen om het samenwerken met vrouwen toe te staan.

Een ideale maan dus om deze waarheid, van samenwerken, te accepteren maar ook om te transformeren.

Door bewust stil te staan bij alle thema’s van de volle manen, sta jij iedere maand stil bij jouw natuurlijke ZIJN. Kleine stapjes die inzicht geven op jouw ZIJN. Onbevangen en onbevooroordeeld.

Affirmaties die goed bij deze volle

wpid-bf7375f859a6210d64bf0f15e2852ed5.jpg

maan passen zijn:

~vandaag kies ik ervoor mijn hart voorrang te geven aan mijn hoofd
~door los te laten zonder angst ontvang ik alles wat ik nodig hebt
~ik kan het!
~Ik ruim op wat teveel is

Kruiden: tijm, kattenkruid

Kleuren: donker blauw groen en paars

Bloemen: calendula, goudsbloem

Geuren: aardbei, appelbloesem en kersen

Stenen: opaal, toermalijn, turquoise

Bomen: acaia cyprus

Dieren: ram, olifant schorpioen

Vogels: reiger kraai roodborst

Goden: Kore, Laksmi Hathor

Power Flow: loslaten, innerlijke reiniging, karma en reïncarnatie, rechtvaardigheid en balans, innerlijke harmonie
wpid-picsart_1440251259260.jpg

Bryonly geeft iedere maand tijdens de Volle Maan een verleden-Heden-Toekomstlegging weg. Jij kunt je hiervoor opgeven bij BryOnly.

Een tarotlegging geeft aan welke (on) bewuste mogelijkheden zich gaan voordoen zodat jij er beter op kunt inspelen.

Wanneer je geen legging hebt gewonnen maar wel hebt nagedacht over het thema dan heb je wel de mogelijkheid genomen om stil te staan bij jouw innerlijke groei en dat is als je het mij vraagt het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

en er is meer…

Bij deze Volle Maan hoort ook een Despacho. Hierin plaats ik alle wensen en intenties van de deelnemers. Heb jij ook wensen en intenties , laat deze dan achter op de betreffende post van BryOnly.

Klik hier als je graag meer wilt weten van deze prachtige ceremonie

This is the time when the veil between our world and the spirit world are at its thinnest. Use this time for spiritual growth

Blessed Be

BryOnly

wpid-bryonly-dia-de-.jpg.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: