Full Sturgeon Moon

Op 3 augustus 2020 kunnen we weer genieten van de volle maan. Deze maan heeft de Sturgeon Moon gekregen.

Iedere volle maan heeft een eigen thema, een eigen ritueel. Rituelen die al eeuwen bestaan en die in eerste instantie mondeling zijn overgedragen. Er zijn verschillende manieren om je dankbaarheid te uiten, iedere groepering of cultuur heeft een eigen ritueel.

Wat is goed en wat is fout kun je jezelf afvragen..ik denk dat zolang de intentie oprecht is je hierin geen fouten kunt maken. Helaas denken mensen het vaak beter te weten, de een probeert de ander van zijn/haar gelijk te overtuigen. Het is een hele kunst om te voelen wat goed voor jezelf aanvoelt en een grote uitdaging om achter jouw gevoel te blijven staan. Wat het best resoneert met jouw gevoel zal je het gelukkigst maken.

wpid-fa450e26889970a0d0606cac81aba077.jpg

De Hazelaar is een boom die in deze maan een belangrijke plek inneemt. De Hazelaar vertegenwoordigd namelijk de Godin in de vorm van de wijsheid en inspiratie.

In vroegere tijden werden wands gemaakt van de Hazelaar omdat het hout een teken van gezag symboliseerde, de Kelten gebruikte de sappen voor healings. De Amerikaanse Witches Hazel is vergelijkbaar met de Europese Hazelaar alleen is de medicinale kracht ervan iets sterker en alleen de naam al vind ik geweldig. Witches Hazel wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt, zij wordt toegevoegd aan bv huid crème vanwege de antibacteriële werking.

Deze maan staat in een tijd van overvloed en dankbaarheid, wat de afgelopen maanden gezaaid is kan deze maand geoogst worden. Voor ons betekend het niet minder als inzicht krijgen in de cyclus van het bestaan en hier dankbaar voor zijn. Alles heeft een eigen plek en waarde. Ieder patroon of gevoel heeft een betekenis. Zo maken alle losse patronen en gevoelens jouw tot 1 geheel.

Deze oogst gaat dus voornamelijk over jouw innerlijke oogst en dankbaarheid. Dankbaar voor wat het Universum jouw heeft gegeven. Uit de verkregen inzichten kan het gevoel van wedergeboorte ervaren worden. Het is belangrijk om tijd te besteden aan jouw bron, jouw innerlijke bron. Diepgewortelde problemen kunnen hierdoor eindelijk ontrafeld worden.

Alles is onlosmakkelijk verbonden met het grotere geheel en alle lessen, patronen, gevoelens en emoties vormen jouw zijn. Het accepteren van jezelf betekent ook het liefdevol omarmen van je “donkere” kanten, de kanten die je niet graag aan een ander laat zien.

Lees hier meer over tevreden zijn.

Affirmaties die goed passen bij deze Volle maan:

  • Ik ben mooi en accepteer mijzelf zoals ik ben
  • Ik doe vandaag waar ik behoefte aan heb
  • Ik trek waardevolle vriendschappen aan

wpid-2e1e4b1931eca761e1cf52d1377106ae.jpg

Kruiden: charmomile en St Jans kruid

Kleur: geel en goud

Bloem: Zonnebloem

Geur: wierook, heliotroop

Steen: Kattenoog, Carneool en Jaspis

Boom: Hazelaar en Cedar

Dier: Leeuw, Phoenix, Sphinx, Draak en egel

Vogel: kraanvogel, arend

Goden: Ganesha, Toth en Hator

Power Flow: een volle maan waarin bij zelfwaardering wordt stilgestaan, een goed moment om vitaliteit en gezondheid onder de loep te nemen en waarbij vriendschappen geëvalueerd kunnen worden.

Zoals bij iedere volle maan wordt er ook bij deze volle maan een verleden-heden-toekomst tarotlegging weggegeven. Je kunt je hiervoor oppgeven bij BryOnly

wpid-picsart_1440251259260.jpg

En er is meer..

Bij deze Volle maan hoort ook een Despacho. Hierin plaats ik alle wensen en intenties van de deelnemers. Heb jij ook wensen en intenties dan kun je deze achterlaten in de betreffende post op BryOnly.

Wil je meer weten over de Despacho dan kun je daar hier meer over lezen.

Happy Full Moon

BryOnly

wpid-picsart_1435668119778.jpg

2 gedachten over “Full Sturgeon Moon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: