Full Buck Moon 2020

Full Buck moon wordt ook wel Thunder Moon genoemd vanwege de vaak vele onweersbuien in deze periode. De zomer is in volle gang en dus het beste moment om weer verbinding te zoeken met jezelf, met je wensen en intenties en met je dierbaren. Slow down and enjoy!

Iedere volle maan heeft een eigen thema, een eigen ritueel. Rituelen die al eeuwen bestaan en die in eerste instantie mondeling zijn overgedragen. Er zijn verschillende manieren om je dankbaarheid te uiten, iedere groepering of cultuur heeft een eigen ritueel.  Jij bepaald wat je meeneemt en waar je definitief afscheid van wilt nemen. Het kan hierom een roerige tijd zijn, je kunt verschillende gevoelens ervaren. De kunst is om ze alleen te voelen, te erkennen en ze weer los te laten.

Wat is goed en wat is fout kun je jezelf afvragen..ik denk dat zolang de intentie oprecht is je hierin geen fouten kunt maken. Helaas denken mensen het vaak beter te weten, de een probeert de ander van zijn/haar gelijk te overtuigen. Het is een hele kunst om te voelen wat goed voor jezelf aanvoelt en een grote uitdaging om achter jouw gevoel te blijven staan. Wat het best resoneert met jouw gevoel zal je het gelukkigst maken.

Deze Volle maan, te zien op 5 juli, heeft een aantal dualiteiten in petto. Dualiteiten met je naasten maar zeker ook met jezelf. Zo kun je, nog meer dan normaal, behoefte hebben aan goedkeuring van anderen. Goedkeuring van anderen is echter soms tijdelijk en meestal niet belangeloos. Je kunt er beter voor zorgen dat je leert dat jij zelf achter jouw ideeën staat.

We hebben dualiteiten nodig om onze emoties uit te werken. Waar we vaak blijven handelen vanuit het denken wordt je rond deze volle maan met zachte dwang gedwongen om vanuit gevoel te handelen. Wij hebben zo af en toe iets nodig wat op onze rem trapt, ons dwingt om stil te staan.

Dit brengt ongetwijfeld onzekere gevoelens met zich mee en misschien zelfs angst. Maar wanneer je loslaat merk je dat het bevrijdend is en wil je niet eens meer terug naar het constant vanuit het denken handelen.

Wanneer je gedwongen wordt om naar het grotere geheel te kijken naar jouw waarheid dan komen ongetwijfeld vragen naar boven als:

Wat heb ik opzij geschoven? Wat heb ik verwaarloosd? Wat is overbodig of zelfs waardeloos geworden?

Je zult de juiste antwoord niet altijd willen horen en misschien heb je die antwoorden al die tijd genegeerd .

Vertrouw erop dat jouw Hogere Zelf heel goed weet wat goed voor je is.

  • Probeer af te ronden waar je mee begonnen bent. In deze energie dwalen mensen namelijk makkelijk af.
  • Houdt focus!
  • Beloof jezelf en anderen niet meer dan je kunt waarmaken.

Deze volle maan vraagt je om je vrijer te voelen in wie je wilt zijn, of belangrijker nog: in wie je werkelijk bent.

Kruiden: kamperfoelie, citroenmelisse
Kleuren: zilver, blauw grijs
Bloemen: lotus, waterlelie
Geuren: frankincense
Stenen: parels, Maansteen
Bomen: Eik, acacia,
Dieren: Schilpad, Dolfijn
Vogels: Ibis en zwaluw
Godinnen: Athena, Venus
Power Flow: ontspannen energie, voorbereidend, succesvol, mediteren op doelen, relax en geniet van vrijheden.

983b8ced131fccfb25568d259083f30f

Aquarius ontsteekt jouw innerlijke vlam en daagt jou uit om voorbij je eigen opgelegde grenzen te gaan, grenzen die je zo lang hebben geblokkeerd. Het kan zijn alsof je in het diepe springt maar ontdek en vertrouw erop dat het Universum je nergens zal brengen waar je nog niet klaar voor bent.

Wanneer je hebt ervaren hoe het voelt om bij jezelf te blijven zie je de kleinere en grotere tekens die jou duidelijk maken dat je op de goede weg bent. Het leven zit vol symbolen zolang jij ze maar wilt zien.

Zoals bij iedere volle maan geef ik een heden-verleden-toekomst legging weg. Je kunt hiervoor opgeven van BryOnly.

Een tarotlegging geeft aan welke (on) bewuste mogelijkheden zich gaan voordoen zodat jij er beter op kunt inspelen. Wanneer je geen legging hebt gewonnen maar wel hebt nagedacht over het thema dan heb je wel de mogelijkheid genomen om stil te staan bij jouw innerlijke groei en dat is als je het mij vraagt het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

en er is meer..

Want ook bij deze Volle maan maak ik met veel liefde een Despacho. Hierin plaats ik wensen en intenties van alle deelnemers.

Wat je achter je wilt laten, wat waardeloos of overbodig is geworden maar ook waar je echt voor wilt gaan laat het mij weten en ik zorg ervoor dat zij in de Despacho terechtkomen.

Wil je weten wat een Despacho dan kun je hier meer overlezen.

wpid-picsart_1430748427571.jpg

Dona Marquesa en Don Alejandro geven hun blessings aan iedere Despacho mee!

Be prepared for transitions and enjoy the ride!

Happy Full Moon

BryOnly

2 gedachten over “Full Buck Moon 2020

  1. Ik wens dat mijn dierbaren niet onnodig hoeven te lijden. Beterschap voor de ernstig zieken en gezondheid. In de liefde wens ik wat meer geluk en stabiliteit. Ik vraag niet veel maar alles wat ik wil is een tijdje rust en voorspoed.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: